torsdag 10. oktober 2013

Fuglekonge

Har ryddet i bilder og funnet fram noen av høstens fuglekongebilder, har ikke helt fått drømmebilde ennå så her har jeg noe å jobbe videre med til neste år eller kanskje allerede lørdag. Det hadde vært veldig morsomt å få noen skarpe actionbilder av den lille tassen. For eksempel når den står stille i luften å plukker små insekter ytterst på barnålene. Problemet er at det går fort og det er ikke så lett å forutsi hvor.
Klikk på bildene for best mulig visning






15 kommentarer:

  1. For noen skarpe og fine bilder av den lille fuglen.
    Dette var knallbra.
    Det første bilde var bare helt supert.

    SvarSlett
  2. Så mange flotte bilder av fuglekongen og enda er du altså ikke fornøyd. Skjønner at du legger lista temmelig høyt! Supre bilder av den lille rakkeren.....syntes jeg. :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hadde vært gøy å få noen skarpe actionbilder når fuglekongen fanger innsekter ytterst på barnålene. ellers er jeg godt fornøyd med disse bildene.

      Slett
  3. Enig i at dette var kjempebilder av kongen, likte bilde 5 veldig godt. Kanskje du får flere sjanser i helga hvis ikke det dukker opp noe annet da. :-)

    SvarSlett
  4. Jepp dette er kvalitetsbilder av den lille kongen. Vet ikke om du bruker lyd men min erfaring er at den responderer godt på dette mesteparten av året.

    SvarSlett
  5. Härliga bilder på den lille Kungsfågeln Morten!
    Må väl / Kenny

    SvarSlett
  6. Glimrende serie av den lille fuglekongen. Likte hele buketten.

    SvarSlett
  7. Oj vilka superfina bilder , många stjärnor för dom ,trevlig helg ,nette

    SvarSlett
  8. Exellent shot amazing picture.

    SvarSlett
  9. Flott serie. Bra gjort å fange denne ivrige krabaten.

    SvarSlett
  10. De er lette å se, men vanskelig å få gode bilder av. Her synes jeg du har fått et bra resultat av den flotte kongen. Likte hele serien.

    Ottar

    SvarSlett
  11. Tak for sist på Jomfruland Morten. Hyggelig med en prat. Må si at du legger lista høyt og leverer meget bra. Utrolig flotte bilder av fuglekongen. Nydelige bilder alle sammen, av denne lille krabaten. Vi ringmerket forøvrig i overkant av 300 "konger" på fuglestasjonen i helga. Så de er i siget på trekkfronten. De reagerer godt på lyd, som Jarl Kjetil sier. Har prøvd det sjøl og fått utrolig god respons.

    Likte veldig godt bilde nr.2.

    SvarSlett
  12. Ble en flott serie av den lille rakkeren det Morten.

    SvarSlett
  13. Hei Morten, likte best miljøbildet altså nr 2! Første bildet er det beste portrettet her og det mest spennende er fluktbildet :-)
    Man bør alltid strekke seg etter noe!
    Mvh Rune

    SvarSlett