søndag 16. oktober 2011

HDR - motlysbilder

Det er litt dårlig med fugler for tiden så jeg har forsøkt meg på noe nytt. HDR bilder, ikke alle blir like vellykkede men det kan bli ganske spennende resultater. Jeg har ikke justert fargene de bare ble sånn, det lilla bilde til slutt er tatt med veldig svakt lys om morgenen.


9 kommentarer:

 1. Helt fantastiske bilder. Vakre fargetoner og nyanser. Virkelig flotte.

  SvarSlett
 2. Takk skal du ha, morsom teknikk, en kan få like mye detaljer i alle deler av bilde uavhengig av skygge eller høylys, blir litt som et maleri.

  SvarSlett
 3. Hei Morten, jeg vet ikke hva HDR er en gang...men bildene er utrolig balanserte og fine i fargene, og blikk for motiver har du definitivt!

  SvarSlett
 4. Takk robert, HDR bilder blir satt sammen av flere bilder, jeg har brukt 3 stk. Normalekspoenert, undereksponert 2 blendere og overeksponert 2 blendere. på den måten får en fram bildedetaljer i skyggepartier og høylys. Morsom teknikk, er ikke sikker på om 2 blendere er optimalt så jeg skal prøve meg litt fram.

  SvarSlett
 5. Hei Morten,

  Flotte stemninger og fargetoner. Ser ut til at du behersker HDRteknikken godt. Bilde nr 2 er i mine øyne det klart beste, her er det mer enn bare en forgrunn og en stemning, men god komp og balanse også. Da har man et riktig bra bilde :-)

  Rune Olsen

  SvarSlett
 6. Vakkert resultat, og enig med Rune at bilde nr 2 er klart best. :)

  SvarSlett
 7. Gode bilder!
  De to første var klart best etter min mening.

  Tommy S

  SvarSlett
 8. Mycket vackra bilder som jag njuter av !

  SvarSlett
 9. Hei. Bilde 2 ble flott. Fin komposisjon og fint lys i bildet. Har så hvidt prøvd sjangeren selv med mer eller mindre (les mindre) heldig resultat. Men spennende, det er det.

  SvarSlett