mandag 12. september 2011

Munk & sniper.

Har ikke fått fotografert så mye som jeg hadde håpet på i det siste, høsten så lang har liksom regnet bort, satser på bedre vær framover. Legger allikevel ut noen bilder som er tatt sist uke. Ikke mye nytt bortsett fra en Munk håper på bedre munkbilder og bedre bildekvalitet senere i år. Dette er en høst hvor jeg gjerne skulle hatt en D3s med lite støy ved iso 3200 eller hva det nå er. Er ikke fornøyd med 7d'en over 250 og det blir litt lite med de elendige lysforholdene vi har hatt de siste ukene.

Først en liten rødstrupe på regnvåte høstgrener.Et snipebilde som jeg liker ganske godt pga lyset, sliter med å beskjære det.


en stilk trolig grønn


en trøtt ung terne


Og et ekorn på matsanking

6 kommentarer:

 1. Hei Morten,

  Enig med deg at 7D ikke er noen racer mht lite ISO-støy, men jeg synes da den er grei opp til 800 ISO noe jeg bruker mye tilsammen med blender f/8 og 9 med godt resultat. Jeg bruker også kun hele trinn. For øvrig en fin fotografisk rapport fra de siste ukene hvor den unge makrellterna falt best i smak.

  Mvh Rune Olsen

  SvarSlett
 2. Været har ikke vært særlig fotovennelig de siste dagene nei, men jeg synes nå likevel du har fått noen fine bilder, de landende snipene var spesiellt fine, enig i det.

  Hilsen Robert

  SvarSlett
 3. Jeg har slått av "High iso nois reduction" fordi jeg syntes den reduserte bildeskarpheten. Gjør heller jobben i PS hvis jeg må, da har jeg bedre kontroll(tror jeg). Prøver å unngå det ved å holde meg på ISO 250-320, for meg virker det som om støyen øker betydelig ved iso400.

  SvarSlett
 4. Hej Morten!
  Underbar fågel serie, mycket njutningsfullt.
  Ha en fin dag!
  /Ingemar

  SvarSlett
 5. Skulle gjerne hatt litt bedre bildekvalitet på høy iso ja. Men synes ikke 7d er så verst allikevel.
  Men fin bildeserie her må jeg si. Snipefluktbildet er flott og ternebildet er kanskje hakket finere.

  Tommy S

  SvarSlett
 6. Flott og varierende bildeserie Morten..
  Likte spesielt godt snipefluktbildet her..
  Ha en fin dag..

  Ole Arne

  SvarSlett