torsdag 11. august 2011

Dvergfalk - Mølen

Ja da er ferien over og jeg er tilbake på Mølen, har trasket rundt der noen kvelder på jakt etter fugler jeg ikke har i bloggen fra før. Det blir vanskeligere for hvert innlegg. I går var jeg imidlertid heldig og kom over denne falken. I følge Rolfoto en hunnfarget Dvergfalk. Bra skuddhold og noenlunde grei vinkel, dessverre kjedelig bakgrunn.
(har fjerna en grein med PS, klarte ikke å la vær (fuglen har jeg ikke rørt))
Hadde håpet på at jeg etter "sitte i toppen av et tre" bildene skulle få noen fluktbilder, men mens jeg sjekket eksponeringen kom jaggu kjerringa med staven /e og skremte fuglen, uten at jeg en gang fikk se at den fløy, uflaks fxxxxæøåxx ta!!


3 kommentarer:

 1. Heisan Morten,

  Fuglen ser veldig fresh ut i drakta, samt veldig friskt brun ut, så tipper det er en 1k (ungfugl)men hunnfarget er en god betegnelse siden ungfugl og voksen hunn er bortimot helt like i drakta:-)
  Bilde nr 2 likte jeg best, og kjerringa med staven(e) har jeg sett før på Mølen :-)
  Men jeg har ikke fotokryss på hu, så gratulerer Morten!

  Mvh Rune (RolFoto)

  SvarSlett
 2. Takk, jeg har flere bilder av kjerringa, hvis du har lyst til å se må du bare si fra :)

  SvarSlett
 3. Hei Morten, skjelden anledning du fikk der, ikke ofte slike rovfugler er innenfor rekkevidde. Drømmer om å få til slike bilder en dag, får øve (og shoppe utstyr)..., kjerringa skulle jeg klart (å fotografere alså!!!!!)

  SvarSlett