mandag 31. mars 2014

Børsesjø

Våknet tidligere enn forventet søndag morgen så da ble det tid til årets første tur til Børsesjø, en perle like ved Skien sentrum. Dessverre er ikke plassen spesielt godt tilrettelagt for fuglefotografer så det er vanskelig å komme i gode fotoposisjoner. I fredningstiden som er fra 15 april er det så godt som umulig. Det er virkelig synd at ikke Skien kommune gjør grep for å gjøre området mer tilgjengelig for publikum, sannsynligvis er ikke politikerne våre spesielt interessert i friluftsliv.
Klikk på bildene for best mulig visning.10 kommentarer:

 1. Stämningsfulla bilder och vilken skön uppvaktning i första bilden.
  Ha en fin vecka /Bea

  SvarSlett
 2. Hei Morten
  Godt å se at det begynner å bli liv på børsesjø, Likte knoppsvane bildet, de andre synes jeg er tatt på alt for lang avstand, men sånn blir det fort på der nede. Får se om jeg får rotet meg ned en kveld. :-)

  SvarSlett
 3. Det begynner å bli fart i sakene der nede nå ja, blir spennende å se hva som dukker opp fremover. Synes de tre første bildene er veldig gode, med litt tåkedis og fint lys. Er det en rovfugl på nr. 4?

  SvarSlett
 4. Nydelige steminingsbilder Morten! Det gyldne morgenlyset er "gull verdt" for en ivrig fotograf.
  Knoppsvanebildet likte jeg spesielt godt. Var en liten ettermiddagstur i fugletårnet i går sammen med Bjørn. 3 "dansende" traner holdt til på østsiden sammen med en liten flokk kortnebbgås. I tillegg dukket 3 linerler opp ved tårnet. Det våres :-)

  SvarSlett
 5. Fine stemninger der toppdykkeren og knoppsvanene skiller seg ut.

  SvarSlett
 6. Flotte bilder du fikk, det svarer seg å være tidlig ute om morgenen, Likte hele serien!!

  Ottar

  SvarSlett
 7. Flott serie Morten. Likte alle, men de tre første skilte seg ut synes jeg.

  SvarSlett
 8. En veldig fin og attraktiv blogg Morten.
  Det første bildet Vand e grebes er like imponerende som det andre bilde av den flygende Widgeon. Også bildene, inkludert s er fin og koselig.

  Hilsen, Helma

  SvarSlett
 9. takk for kommentarer, har forsøkt meg på stemningsbilder i stede for fugleportrett for en gangs skyld

  SvarSlett