lørdag 15. februar 2014

Viltkamera del II

Delene fra ebay.com har begynt å komme, mangler fortsatt en del men har fått nok til å sette sammen en testmodell i reiseutgave. Stasjonærmodellen skal ha kamera og styring montert i samme boks. Jeg er ikke spesielt stolt over kablingen men det fungerer. Noe jeg er mer stolt over er solblenderen som en gang var et vinglasss i plast fra biltema, etter en runde i dreibenken ble det en helt grei solblender. Kamuflasjemalingen er 15 år gammel klumpete akrylmaling, tror jeg hadde en periode som jeg hadde lyst til å bli kunstmaler. Grunnet med med plastgrunning fra biltema og avsluttet med tre lag matt klarlakk så jeg håper det sitter.  Neste steg i prosjektet er trådløs forbindelse til kamera, blåtann og lysmåling/ blitsstyring. Hvis det elendige været her i sørnorge fortsetter så er det rett rundt hjørne.
10 kommentarer:

 1. Spennende prosjekt å lage sitt eget vilkamera!

  SvarSlett
 2. Håper du får god uttelling på prosjektet, imponert.

  Ottar

  SvarSlett
 3. Har tru på prosjektet ditt Morten...men hvordan blir det med fuktighet, det hender at det kommer en regnskur her på berget.

  SvarSlett
  Svar
  1. i reiseversjonen må en ha egen vanntett kapsling til kamera, i den store versjonen blir alt montert i en vanntett boks. reiseversjonen hadde jeg tenkt å ta med meg når turen er over

   Slett
 4. Ser ut til å bli supert dette Morten, gleder meg til å se resultat fra felten.

  SvarSlett
 5. For en som synes en binders er komplisert, er dette imponerende. Blir spennende å se hva det kaster av seg.

  SvarSlett
 6. Blir spennede å se resultatet av viltkamera prosjektet :-)

  SvarSlett
 7. takk for kommentarer, det blir spennende ja. de første testene tyder på at det fungerer meget godt som fugleskremsel.

  SvarSlett
 8. Hei Morten.

  Kjekt å være tilbake i bloggverdenen igjen, har blitt alt for lenge siden sist. Tok en blatur gjennom innleggene dine i det siste, og det var mye flott å finne. Blir spennende å følge med på prosjektet ditt!

  Knut Børge

  SvarSlett