søndag 3. november 2013

Nytt fuglehus i hagen

Det har skjedd mye den siste uken, fuglene har fått ny foring i hagen av type plantasjen med to terrasser. Den forrige ble rasert av ekorn og var ikke restaurerbar. Selv har jeg konvertert fra windows til mac med OS X 10.9 Mavericks, ikke alle dingsene mine fungerer enda men det begynner å nærme seg.
Klikk på bilde for best mulig visning.

6 kommentarer:

 1. Tenker fuglene er fornøyd med nytt fuglehus. får håpe du slipper å ha ekornet på inbruddsraid nå da. :-)

  SvarSlett
 2. Artig at du får Svartmeisen på brettet her i byn...fin og kjapp liten fugl. Selv har jeg nesten gitt opp foring i hagen, her er det en gjeng Skjærer som raider brettet, må finne på no lurt hvis jeg skal fortsette.

  SvarSlett
 3. Da blir det spennende å se hva som dukker opp i løpet av sesongen, har selv satt i gang med foring. Har laget et 1 meter langt 110mm rør som fungerer veldig bra, her kommer ikke skjærene til og holder en ukes tid.

  SvarSlett
 4. Velkommen som mac bruker Morten. Har hatt det sjøl i ca 1 års tid og er superfornøyd. PC er "tregt" i forhold. Hadde forøvrig en liten tur rundt Åletjern på lørdag. Og etter ca. 15 minutters gange fra heimen kom jeg over 2 tretåspett som drev iherdig næringssøk på ei gammel gran tett inntil stien.
  Hadde med kamera, men kun med 17-70mm :-( Hadde ikke forventet å se denne arten så nærme byen. Men moro var det. Lykke til med foringa!

  SvarSlett
 5. For noen flotte bilder du har lagt ut i det siste!spesiellt likte jeg fuglekongen nr 2.De bildene er rene julestemning og supert fotografert.Rødstrupene r også søt.Skulle ikke tro den var så tillitsfull som den er.Mangen ganger når eg er på tur..dukker denne opp..i busker og kratt.Så.Deter alltid liv i skogen:))
  hilsen Anita

  SvarSlett