mandag 10. juni 2013

Myrsanger & Rørsanger

Da har jeg tenkt å forsøke meg på sangere, ikke så lett å artsbestemme men jeg tar sjansen. Disse to er jeg ganske sikkre på pga. sangen, men for all del si fra hvis dere tror jeg har bommet.
Klikk på bildene for best mulig visning.

Myrsanger

Rørsanger

15 kommentarer:

 1. Fina bilder, men att skilja dem åt på bild klarar jag inte. Man får göra som du säger - ta det på sången.

  SvarSlett
 2. Fantastisk flotte bilder av sangerene Morten. Var på tårnet med en med peiling i går, og han nevnte disse to på sangen. Han så også Myrsangeren.

  SvarSlett
 3. Tror du har rett her Morten, tross ganske lik biotop i begge bildene :-) Ryggen er ikke lett å se på den øverste, men rosaaktige bein og gultonet skittenhvit buk peker mot myrsanger. Nederste er rørsanger. Sangen er uansett den enkleste måten å skille de på :-) Fine bilder forøvrig av begge sangerne!
  Rune

  SvarSlett
 4. Flotte bilder av sangerne, Morten...!
  Ikke lett og få gode bilder på disse.
  Ha en fin uke..

  SvarSlett
 5. Flotte bilder av sangerne Morten, skal ikke våge meg på å artsbestemme dem på utseendet, men har du hørt sangen så stemmer nok din vurdering.

  SvarSlett
 6. Fine bilder av sangerene, nr 1 ble jo fin, disse fuglene er nok lettest å artsbestemme på sangen i felt. å artsbestemme diss sangere på bilder er ikke så lett. snakkes

  SvarSlett
 7. Så flotte bilder du fikk av sangerne, likte begge men falt mest for det første.

  Ottar

  SvarSlett
 8. Virkelig tett på her, flotte detaljer, bra fanget

  SvarSlett
 9. Knallflotte av sangerne dette.
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 10. An іmpresѕive share! I've just forwarded this onto a co-worker who was doing a little research on this. And he in fact ordered me lunch simply because I found it for him... lol. So let me reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to discuss this subject here on your web site.

  my web-site ... hemorrhoidectomy :: ::

  SvarSlett
 11. Hi Morten
  the first image is my favorite .. super nice shots with a great sharpness
  regards Frank

  SvarSlett
 12. Hei Morten!
  Supre bilder av myrsanger og rørsanger. Flott skarphet. Likte personlig bilde nr.2 av rørsangeren best hvor du har fått med litt mer av miljøet den lever i. Det er overhode ikke lett å skille disse to artene. Sikrest er sangen, hvor myrsangeren er en skikkleig imitator med høyt tempo, mens rørsangeren er tydelig langsomere og består av stort sett snerrende toner.
  Flott levert

  mvh
  Esben Reiersen

  SvarSlett
 13. Takk for kommentarer, tenkte jeg skulle forsøke å lære meg litt om sangere, har forstått at sangen er nøkkelen og med mitt gehør blir det litt av en utfordring.

  SvarSlett
 14. Helt enig med Esben her, myrsangeren er veldig fint fanget. Jeg har ingen mulighet for å skille disse to karene.

  Well done.

  SvarSlett
 15. Noen flotte bilder her hos deg! Her kan jeg sitte lenge å titte.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett