onsdag 10. april 2013

Haukugle IV

Satt egentlig å redigerte bilder fra sist helg med tranefoto fra Hornborgasjøen, men så ringte Trond for å fortelle at haukugla var tilbake. Det tok ikke mange sekundene før jeg var i bilen og så ble det haukugle fotografering i stede for bilderedigering.
Klikk på bildet for best mulig visning.


13 kommentarer:

 1. Det var gøy å få bilde av haukugla i dag, og du fikk jo et blinkskudd her.

  SvarSlett
 2. Fint bilde av haukugla, får bare håpe at den blir en stund til, sånn at vi kan ta flere gode bilder av den, før den forsvinner fra området.

  SvarSlett
 3. Knallbra bilde du fikk av ugla, skarpt med fine detaljer.

  Ottar

  SvarSlett
 4. et flott foto av denne vakre ugla.

  SvarSlett
 5. veldig bra, endelig et bra Haukuglebilde uten blå himmel.

  SvarSlett
 6. herlig bilde av haukugla, flott blikkkontakt og fint lys

  SvarSlett
 7. Flott bilde av Haukugla Morten, fikk med meg på observasjonene at den var tilbake i nærområdet. Så da får vi se hvor lenge den blir. Kommer mye spennende nå om dagen :-)

  SvarSlett
 8. takk for kommentarer, sikkert noen av dere som er uenig i beskjæringa mi, ugla sitter til høyre i bildet og lener seg ut av bilde samtidig med at det virker som den ser over fotografen til høyre. Dette gjør bildet ubalansert. noe jeg personlig syntes er OK, men det er mulig det hadde blitt bedre hvis jeg hadde rotert det en 5-10grader mot klokka.
  Fin tid framover nå BO gleder meg skikkelig.

  SvarSlett
 9. Lekkert av haukugla. Liker komposisjonen og bakgrunnen i dette bildet.

  SvarSlett
 10. Synes det er spennende med "ukorrekte" komposisjoner og dette ble riktig så bra. Fantastisk intensitet i blikket på Haukugla.

  SvarSlett
 11. Sier som John....voldsomt intenst blikk. Syntes bildet ble helt OK, fin bakgrunnsfarge og ingen negative merknader til komposisjonen. :)

  SvarSlett