torsdag 18. oktober 2012

Nøtteskrike i hagen

La ut noen fuglefrø i forgårs og det gjorde susen, når jeg kom hjem fra jobb var hagen full av fugler, blant annet denne nøtteskrika. Lyset var ikke det beste men bildene ble ganske bra selv om iso'en var høy.
Klikk på bildene for best mulig visning.
11 kommentarer:

 1. Fin serie av Nøtteskrika, denne har jeg enda ikke fått noe ordentlig bilde av til tross for at det finnes mange på mine kanter. Her har du fått noen fine bilder av skrika, favoritten blir det siste.

  Ottar

  SvarSlett
 2. Vackra bilder på Nötskrikan som i vanliga fall är lite skygg och sitter inte stilla särskilt länge :)
  Ha det gott / bea

  SvarSlett
 3. Fine bilder på nøtteskrika, likte best nr3. greit m kortreist naturfoto i hagen :-)

  SvarSlett
 4. Ååå så heldig du er som har den i hagen. Er så fasinert over denne fuglen. Og de blå øynene da!!! Synes kortreist natur gir masse glede jeg.
  Likte hele serien godt.
  Hilda

  SvarSlett
 5. Fin denne skrika her. Det nest siste falt mest i smak.

  SvarSlett
 6. Ikke den enkleste fuglen å fotografere det der, men dette ble bra, liker det siste best. Hva er erfaringen med MkIV så langt?

  SvarSlett
 7. Bedre AF, Skarpere bilder (bedre bildebrikke), mindre støy ca 2ex og muligens en annen type støy som er lettere å fjerne, nøtteskrikebildene kunne jeg ikke tatt med akseptabelt resultat med 7d. Forskjellen er egentlig større enn jeg trodde.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det samsvarer med min opplevelse av den overgangen, hitraten på gode bilder er større for min del, samt at det er mulig å få virkelig skarpe bilder ved et blinkskudd. Tapet av 30% range oppveies av alle de andre sakene som påvirker bildet. Meldt godvær neste uke, da må vi ut :-)

   Slett
 8. Flotte nærportrett av den fargerike nøtteskrika.

  Knut Børge

  SvarSlett
 9. Really beautiful plates of this Jay.
  Compliment!

  SvarSlett
 10. Så utrolig flotte bilder =)

  SvarSlett