lørdag 2. april 2011

Mølen - Børsesjø

Nok en fuglefoto helg, startet med en tur til børsjesjø, ser ut til at de fuglene som var på mølen for 14 dager siden nå sitter på jordene rundt børsjesjø og venter på at isen skal forsvinne. mest gjess og svaner men også store flokker med lerker og gulspurv. tok bilde av noen svaner som var skikkelig i farta.På mølen var det årsmøte for aller norges finker (virket det som), massevis av dem særlig bokfink og grønnfink. Ikke så eksotisk, men en bokfink blir da ganske så fin hvis en justerer opp fargemetningen noen hakk.


Dessuten var fotomodellen min rødstrupen tilbake, hvis alle fugler var som den hadde det vært skikkelig gøy å være fuglefotograf.Riktig lys og sted men dessverre feil fugl, skulle vært en av de to rovfuglene jeg misset på.

 
Fikk også en sanger, etter å ha studert fugleboka fram og tilbake har jeg besluttet at det er en gransanger.


En av mølens vakreste fugler(fasan), trolig noe av det nærmeste man kommer husdyr i det fri.

4 kommentarer:

 1. Flotte fotos av sangsvanene Morten. Takk for sist
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 2. Henger meg på Håvard her angående sangsvanene!
  Likte øverste bilde spesielt godt!

  SvarSlett
 3. Gode bilder her ja.
  Enig med håvard og rune.
  Men liker godt svartrosten også.

  Tommy S

  SvarSlett
 4. takk skal dere ha, burde kanskje tatt jobben med å plukke bort noen greiner i PS på svarttrostbilde, men det er jo bare en svarttrost !! Dessuten er jeg egentlig i mot å redigere for mye på bildene. Tåken på søndag skapte et veldig fint fotolys, ulempen var at jeg måtte skru opp iso'en mer enn jeg liker.

  SvarSlett